Автор Тема: Маринований оселедець по-домашньому!  (Прочитано 655 раз)

0 Пользователей и 1 Гость просматривают эту тему.

Оффлайн ZorroАвтор темы

  • Ёрш
  • *
  • СПАСИБО:
  • - Вы поблагодарили: 774
  • - Вас поблагодарили: 26
  • Сообщений: 45
  • Пол: Мужской
    • Просмотр профиля
    • Награды
Скоро Новорічні свята! Пропоную вам, шановні колеги-рибацюги, рецепт домашнього оселедця.. сам випробовував, трошки довів його до досконалості.. всім дуже подобається, кажуть дуже смачно!
Три свіжоморожені оселедці, витягти скелет, почистити, витягти великі кісточки. Зовсім мілкі кісточки можна не витягувати, вони промаринуються. Рибу порізати на шматочки такі, як для пресерви. Маринад: 1 пачка томантного соку 200 гр., 1 чайна ложка чорного молотого перцю, 1 столова ложку цукру, 1 столова ложка солі. Маринад довести до кипіння на невеликому вогні, але не кип"ятити. Потім коли маринад охолоне до кімнатної температури додати 50 гр уксусу, 100 гр олії. Готовим маринадом залити рибу разом з цибулею (цибулю порізати, як на шашлик). Поставити в холодильник на ніч, вранці риба вже буде готова. Смачного!

Благодарности:


Оффлайн Andry_K

  • Судак
  • ***
  • СПАСИБО:
  • - Вы поблагодарили: 1005
  • - Вас поблагодарили: 1392
  • Сообщений: 331
  • Пол: Мужской
    • Просмотр профиля
    • Мои альбомы
    • Награды
Re: Маринований оселедець по-домашньому!
« Ответ #1 : 03 Декабря 2015, 15:44:15 »
Скоро Новорічні свята! Пропоную вам, шановні колеги-рибацюги, рецепт домашнього оселедця.. сам випробовував, трошки довів його до досконалості.. всім дуже подобається, кажуть дуже смачно!
Три свіжоморожені оселедці, витягти скелет, почистити, витягти великі кісточки. Зовсім мілкі кісточки можна не витягувати, вони промаринуються. Рибу порізати на шматочки такі, як для пресерви. Маринад: 1 пачка томантного соку 200 гр., 1 чайна ложка чорного молотого перцю, 1 столова ложку цукру, 1 столова ложка солі. Маринад довести до кипіння на невеликому вогні, але не кип"ятити. Потім коли маринад охолоне до кімнатної температури додати 50 гр уксусу, 100 гр олії. Готовим маринадом залити рибу разом з цибулею (цибулю порізати, як на шашлик). Поставити в холодильник на ніч, вранці риба вже буде готова. Смачного!

Пока читал - изошел слюной, спасибо!

Благодарности: